Thursday, September 4, 2014

Dress simple untuk si bam bam

Budak chubby memang cute especially bila boleh cubit pipinya yang gebu macam roti pau... tapi masalahnya juga ..budak chubby ni susah nak cari dress atau baju readymade.
Ni dress simple yang saya jahit untuk anak saudara seorang kawan yang memang cute seh....umur rasanya dalam 9 or 10 tahun je...tapi semangat. Kesian nak pakai dress tapi tak jumpa saiz yg sesuai. So saya dengan kepakaran ke laut saya ni telah menghasilkan dress ni untuknya...
Gambar bawahnya pula lace yang saya gunakan di pinggang...ehemmm..saya jual.lace ni tau..reganya rm 18 semeter..kalau nak setengah meter pun boleh ..reganya rm9...kalau nak beli jangan malumalu ye... wassup2 je kat 0194779004...hokeh..

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Follow by Email

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails