Friday, July 30, 2010

Belajar mengait- lesson 3

ni pula sambungan dari cara-cara membuat granny square tadi. Ini adalah round kedua.

Wednesday, July 21, 2010

Belajar Mengait - Lesson 2

Dalam lesson 2 dari video ni kita akan belajar cara membuat granny square. Daripada gelung yang kita buat dalam lesson 1 tu kita akan develop satu granny square . incase sapa yang tak berapa familiar ngan granny square, benda ni adalah segiempat2 kecil yang dikait dan mempunyai patternnya sendiri. beberapa segiempat ini kemudiannya akan dicantumkan sesama sendiri untuk membentuk pattern yang lebih besar. granny square ni selalunya digunakan untuk membuat selimut, alas meja, cadar, beg dan baju atau pakaian.

1. Lesson 2 cara membuat granny square

Monday, July 19, 2010

Crochet pixie hat set (with mittens and booties)

Work in progress. i will post the pattern and picture once i finish with it. Thanks Kai for the order and inspire me to design it. ni sample yang diberikan.

Wednesday, July 14, 2010

Flory newborn beanie


this size fit perfectly for newborn baby up to 6 months. since the material is strectable,it will expand as the baby's head grows bigger.


susah betul nak dapatkan kerjasama model kecik ni. maklumlah baru umo 36 hari ni... Baby fat kat muka pun x hilang lagi

Wednesday, July 7, 2010

leftover yarns keychain


Hardcore crocheters will normally have pile of yarns an yarn leftover stock. I will show you some of the keychains that i made of leftover yarns . I also have a habit of buy the yarn first whenever i found it interesting and beautiful than later will figure out what to do with it( not a good habit though...). so as usual some of the yarns will be left there for a very long time before i can think about what i can do with it. Keychain and small flowers seem to be the good solution to this problem...:-)
There was an error in this gadget

Follow by Email

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails