Tuesday, February 14, 2012

A store at last

At last we have setup DEENOR HABERDASHERY physical store and now it has been operating its 10th days. Hopefully everything will be ok and May Allah show the way. Here is some sneak peek of the shop. Those in penang , or will be in penang do drop by. I encourage people to lepak there and do needle work stuffs there.  Jot down this address to tag it in your GPS : 3A-3-34 Kompleks bukit jambil , penang








5 comments:

  1. Salam! Your new store looking GOOOODDD!!!
    Mabruk! Congrats! Kalau sesat ke Penang, Insyaa Allah will drop by!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Umm... jangan lupa singgah tau kalau datang penang.

      Delete
  2. alaaaa baru bukak ke... sob sob.. saya dah tak tinggal kat penanggg... kalau tak dah lama dah serbu... susah nak carik kedai yang jual benang best2.. semuanya kena online jer... tskkk

    ReplyDelete
  3. tak pe fani... kalau datang penang sekali sekali jangan lupa singgah tau.. boleh tolong warwarkan kat kengkawan yang tinggal kat penang...:-D

    ReplyDelete
  4. Salam sis, blh tau x mcm mana sis bukak kdai ni? Maksud sy ade mohon pinjaman ke mcm mn? Sy minat nk buka 1 kdai mcm ni di tempat saya.. susah sgt nk cr kedai2 peralatan jahitan ni. Kalau sis x keberatan la.

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Follow by Email

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails