Tuesday, January 24, 2012

cotton elite series

i am gonna sell this cotton elite series in my soon opening store located at level 3 kompleks bukit jambul penang.It is at level 3 just infront of KFC escalator. It will be open on 5-feb-2012 and you all are welcome to drop by.

Cotton Elite Deenor Haberdashery

SKU : fnt2-21553
Fiber Content : 75% Cotton, 25% Elite Polyester
Washing : 30, Hand Wash, lay flat to dry
Needle Size : 3 mm. US 3 [UK 11]
Brand : ICE
Yarn Thickness : 2 Fine: Sport, Baby
Length : 320 meters / 349 yds.
Yarn Tags : Summer Yarn, Cotton
Stock Quantity : 1 lot(8 skeins) for each color
Weight : 50 gr. / 1.76 oz.

on site price is RM14.7 per skein.

Color Options










7 comments:

  1. Camne imie nak beli..jauh..huhu

    ReplyDelete
  2. Nor, I love the color options!!! Cantik lah. Kalau lah Penang tu dekat..huhuhuhuhu..

    ReplyDelete
  3. takpe kalau imie nak akak ada bukak store kat lelong jugak..nanti akak poskan linknya... boleh beli dari sana

    Umm N, dekat je penang ni... mai le ...cuti2 malaysia

    ReplyDelete
  4. congratulations kak nor!! :D saya pulak yang teruja dengan pembukaan kedai baru akak!!

    ReplyDelete
  5. maria... jangan lupa datang tau... lama tak jumpa maria....

    ReplyDelete
  6. selalu jln2 kat bukit jambul tpi knp x perasan..KFC kat ground floor.blh bgtau lokasi sebenar kat mana?sbab teringin nak belajar mengait dan nak dptkn peralatan mengait.

    ReplyDelete
  7. Linda , unit no 3A-3-34 . kiranya kalau escalator yg depan KFC tu naik je terus sampai tingkat 4. kedai sebelah kedai baju cina yang besar, butik LENO. sila like our fan page kat FB untuk update: http://facebook.com/deenorh. jemput datang ke kedai...

    ReplyDelete

There was an error in this gadget

Follow by Email

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails