Tuesday, April 20, 2010

Katak Kembung yang tak berapa kembung



Bosan pulak asyik mengait baju dan benda2 yang seumpamanya ..so sempena rasa nak lepak giler ni aku telah mengait katak ni. It supposed to be kembung tapi saya kehabisan kapas jadi saya gunakan facial cotton je untuk sumbat dalam ni. tak berapa kembung sebab sayang nak sumbat lebih-lebih padahal aku bukan pakai pun facial cotton tu...beli simpan je...

Memandangkan saya ni bukan jenis org yang teliti. kalau nampak senget menget kat mana-mana tu harap abaikan saja la ya.untuk mata katak ni saya gunakan felt warna putih. saya potong bentuk separuh bulatan then tampal mata ready made atasnya. untuk mulut pulak saya benang kait warna putih .

tengah kait yang ni untuk kakak, adik2 nya dah tempah nak warna pink and kuning.haish... tak tau la rajin ke malas nak buat ni...
Notice that felt yang aku lekatkan kat mata dia tu telah dijahit sebab aku tak jumpa gam... nampak kurang cute sket la kalau jahit tapi since i have an anxious customer(anak2ku memang ada talent nak jadi anzious customer) waiting aku nak siapkan hari ni jugak....:-)
Tengoklah katakku tengah menjeling dengan ayunya....

1 comment:

There was an error in this gadget

Follow by Email

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails