Sunday, December 31, 2017

Posting tahun baru 2018

Salam semua ... sedar tak sedar dah hampir 4 tahun blog ni senyap saja... tapi senyap bukan bermakna kami tidur(eceecece .. bunyi macam hebat kan) tapi memang tidur pun... banyak sawang nak kena sapu sana sini sempena cuti tahun baru 2018 ni...

Good news!!! we are back.. kedai kami dah mula beroperasi semula di lot F40 dan F41 Tingkat 3 Bazar  Tok Guru. InsyaAllah sempena tahun baru 2018 ni banyak benda-benda baru yang bakal kami bawakan untuk and semua. Jemput anda semua ke kedai kami...special gift untuk pengunjung blog.. just mention nama blog ni ye...

Like page kami di http://facebook.com/deenorcraft
Instagram : deenorcraft

Tunggu kami update lagi yaw...

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Follow by Email

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails