Friday, November 18, 2011

Golden Dragon , Chinatown Singapore

I just went back from Golden Dragon craft store , located near the ChinaTown Singapore. Kat sana beli la beberapa items as souvernir for myself... nothing can make a crafters happier more than yarns and hook.sebenarnya harganya tak le murah pun. compare dengan what i can get in penang , penang jauh lagi murah. dah le sekang ni singapore exchange tinggi so end up memang mahal giler la kalau nak compare ngan penang. tapi dah namanya nak souvernir untuk diri sendiri beli jugak la a few things... tengok2 mak ai sampai $63 kalau X ngan 2.5 dan RM159... uhuhuhu...kalau kat ATUZ seberang jaya dah dapat satu bakul besar ni... ni cuma masuk dalam plastik cinonet tu pun tak penuh.... so these are the items yang telah kubeli:


1. Benang sirdar smiley stripe...cantik banget...cadang nak buat dress untuk sikecik..tak pasti lagi nak crochet atau knit... nanti nak cari pattern. benang ni aku rasa pricenya okay la..consider murah..kalau convert duit mesia dalam RM 19 seketul... beli dua ketul je untuk mengelakkan lubang dalam poket semakin membesar..benang ni 100% bamboo...pasti selesa dipakai... tak sabar nak buat ni.. tapi banyak projek WIP lagi... so memang kena bersabar( kalau mampu la)




2.Counter untuk bilang row knitting. harganya kalau lepas convert ... ubby bising tu...kata nak pegi universal studio... tak mandi2 lagi..anak2 semua dah siap... okeh sambung balik karang kalau larat yer... bye...
































































































No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Follow by Email

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails