Monday, May 31, 2010

Daisy stitch

Hi, korang semua pernah dengar tak daisy sticth..?it's one kind of variation untuk sesape yang suka mengait ni. saya dah lam cuba nak buat sticth ni tapi sebab tak de panduan nak buat selalu ak jadi. instruction kat internet pun cam tak berapa clear je. stitch ni sesuai untuk buat item-item seperti booties , baby blanket, sweater ( normally garment la)... dll ...

so since hari ni saya cuti..tak larat nak pegi kerja sebab tengah menunggu hari , saya browse thru youtube dan terjumpa intruction yang sangat clear dari theresa richardson untuk mengait stitch ni...laaa... rupanya mudah jer... ingatkan susah sangat. untuk yang berminat nak belajar buat daisy sticth here's the video:

No comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

Follow by Email

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails